Novosti

VK "Borac" kao društveno odgovorno sportsko udruženje građana apeluje na sve svoje članove,navijače, simpatizere, one koji nas podržavaju i sve ostale ljude da istraju u ovoj borbi.Iako je nova sezona bila u jeku trajanja 2019/2020, ranije do zadnjih dešavanja nismo stigli napraviti presjek "stare" sezone. Sada smo to uradili i ponosni smo na sve naše ljude.

Ali još bolje od svega je, što je u novoj sezoni urađeno još puno toga više, ali to će biti prikazano slijedeće godine.

HVALA SVIM LJUDIMA KOJI SU NA BILO KOJI NAČIN DIO KLUBA, JER VI STE BORAC.
SVI SMO BORAC!

https://www.youtube.com/watch?v=ORxjZtG5xbA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR16qpnSKfk3bxaSkZ6PdDgcwvDERnXiDNH3R0IOoBKXa3ZP7JGk7ei35_g


Poštovani,

Sportsko udruženje građana Vaterpolo klub "Borac" po naredbi Vlade republike Srpske a u cilju spriječavanja širenja virusa Korona, obustavlja sve svoje aktivnosti do daljneg.
Molimo sve naše članove za razumjevanje i strpljene, zdravlje naših članova je uvijek na prvom mjestu.
Takođe molimo sve naše sugrađane da poštuju upute nadređenih institucija, te na taj način ne dovodimo ni sebe a ni druge u opasnost.
Vaterpolo savez Slovenije je takođe obustavio sve svoje aktivnosti do 04.04.2020. godine, tako da su naše domaće utakmice 1. reginalne lige Slovenije sa ekipama Kopra od 14.03. i Kamnika od 21.03.2020. godine do daljneg odgođene.

Sa poštovanjem,
Uprava VK "Borac"


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia