Novosti

Kadeti uspjeli odigrati utakmice

Proteklog vikenda naši kadeti su u Ljubljani odigrali utakmice sa domaćom ekipom Ljubljane, ekipom Lošinja i ekipom Triglava iz Kranja.


Iako situacija u tom periodu još nije bila dramatična, lagano i kod nas korona virus postajao aktuelna tema, tako da je odlazak kao i organizacija puta bila jako upitna.
Kako nam i ime kaže, Borac je tu da se bori. Budući da u tom trenutku nije postajala nikakva zabrana putovanja, okupljanja i igranja utakmica, kako kod nas tako i u Sloveniji, ostalo je na nama tj. roditeljima da odluče da li će se ekipa pojaviti na takmičenju.
08.03. u 3 ujutru nekompletni borčeva delegacija sa igračima, vođama puta i navijačima se uputila u Ljubljanu. Našim borčevcima možemo samo čestitati što su pokazali želju i volju, a rezultat u datim okolnostima nije mogao biti u prvom planu, već prije svega organizovati se, pojaviti i dati sve od sebe.
Poslije napornog puta, tri odigrane utakmice, odmah je slijedio povratak kući, a već narednih dana su uvedene vanredne mjere, koje su još uvijek na snazi.

PONOSNI NA NAŠE BORČEVCE!!!


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia