„BORAC KUP“

„BORAC KUP“ je vaterpolo turnir koji se održava svake godine u oktobru u organizaciji Vaterpolo kluba „Borac“. Turnir je prvi put organizovan od strane rukovodioca Kluba na čelu sa Davorom Josipovićem 2017. godine, a nastupalo je 8 ekipa u kategoriji dječaka uzrasta 2001. godišta ( i mlađi). Osnovni cilj organizacije turnira je popularizacija vaterpola u našem Gradu, RS-u i BiH, promocija VK „Borac“ ali i našeg Grada, Republike Srpske i BiH, održavanje kontakata sa našim sportskim prijateljima iz cijelog svijeta i odigravanje kvalitetnih utakmica od kojih članovi našeg kluba mogu napredovati.

Tradicionalni turnir

„BORAC KUP“ će postati tradiocionalan turnir za mlađe kategorije prepoznatljiv u svijetu vaterpola, a nadamo se da će naš trud, entuzijazam i rad prepoznati što više ljudi i uključiti se u nekom obliku u organzaciju turnira, kako bi zajedničkim snagama našoj djeci pružili prave sportske izazove ,a našim gostima omogućili nezaboravan boravak u našem Gradu.

dsc_0603.jpg

Budi Borac!

Vaterpolo klub „Borac“ djeluje kao velika porodica, a da bi prednost bavljenja vaterpolom u našem Klubu došle do izražaja, poseban akcenat stavaljamo na trenere i njihovu edukaciju i roditelje koje uključujemo u rad kluba, a sve u cilju da bi djeca imala pozitivan primjer koji mogu da slijede, uživaju u sportu i na kraju borave u sportskoj klimi, koja potiče razvijanje pozitivnih vrijednosti.

 
Flex Header
Centered Header
Addspace Header
Transparent Header

Želite da postanete naš član ili želite više informacija?

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia