Novosti


??PAŽNJA, PAŽNJA??
☀️??‍♂️?‍♀️??‍♀️
?Naš Klub slavi 15ti rođendan, a Vama poklanjamo ? BESPLATNU LJETNU ŠKOLU VATERPOLA ?‍♂️ I PLIVANJA ?


Borčevci su proteklog vikenda učestvovali na internacionalnom vaterpolo turniru "Nais CUP" u Nišu , na kojem su ekipe iz tri zemlje uzele učešće (Izrael, Srbija i BiH).
Poslije kampa u Crnog Gori, nije bilo lako našim momcima odmah putovati u Niš, iz slane u slatku vodu, sa otvorenog mora u zatvoreni bazen.
Naši momci su završili turnir na trećem mjesto, pobjedivši u odlućujučoj utakmici za treće mjesto ekipu Mladosti iz Pančeva.
ČESTITAMO
NAŠIM MOMCIMA , još jednom su pokazali kako se bori za naš klub, grad i zemlju, te nas sve zajedno obradovali sa ovim uspjehom.
Poslije odličnih nastupa u regionalnoj ligi u mlađim kategorijama ove sezone, ovo je nastavak dobrih rezultata i put kojim želimo nastaviti ići.
❤️?
AJ BORAC!

Naš klub je završio regionalnu ligu Slovenije za uzrast U-13 na prvom mjestu.
Proteklog vikenda su borčevci igrali turnir u Mariboru, a za ovjeru prvog mjesta im je bila potrebna jedna pobjeda. U prvoj utakmici dana ekipa Triglava je ovaj put bila bolja, te zasluženo pobjedila 10:6, ali potom je naš Klub istim rezultatom pobjedio ekipu Branika iz Maribora te sa 25 bodova završio sezonu na prvom mjestu.
ČESTITAMO SVIMA U KLUBU I ONIMA KOJI SU UZ NAS.

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia