Novosti

IGRA BORAC, pomozimo Sari
Naši momci u subotu 17.12.2022. godine igraju u 8.kolu 1.B lige Srbije zadnju utakmicu u 2022. godini protiv ekipe VK "Tent" iz Obrenovca.
Na utakmici će se skupljati pomoć za Saru oboljelu od epilepsije i cerebralne paralize, ćerku nedavno preminulog samohranog oca i velikog borčevca Darka Vujinovića, a za svaki prilog (nebitan iznos) će Klub pokloniti člansku (sezonsku) našeg Kluba.
Želimo se zahvaliti i novim ( i starim ? ) prijateljima Kluba Eurogas d.o.o. Banja Luka i agenciji Koal Transport (Banja Luka).


BORAC organizuje Nikoljdanski turnir za svoje članove i prijatelje
Naš Klub će i ove godine organizavati sportsko humanitarnu akciju prikupljanja paketiča, slatkiša itd. za djecu kojoj je to najpotrebnije u sklopu Nikoljdanskog turnira, koji ćemo organizovati prije odigravanja utakmice 8.kola 1.B lige Srbije VK "Borac" - VK "Tent" u subotu 17.12.2022. godine.
Poklone smo pripremili i mi za sve naše članove i učesnike humanitirane akcije.
VIDIMO SE U SUBOTU U 12.30h NA BAZENU!
P.S. Biće postavljana velika kutija za skupljanje svih Vaših priloga.
HVALA VAM

U gostima smo bili kod drugara u Nišu:
?Odigrali smo 4 trening utakmice , gde je rezultat bio u drugom planu.Na prvom mestu je bilo druženje i usavršavanje u vaterpolo igri i tehničko taktičkim zamislima trenera oba tima.
?Veliku podršku su pružili i našem prvom timu u veoma bitnoj pobedi nad ekipom Vukova.
?Hvala na saradnji i divnom druženju, jedva cekamo ponovno vidjanje.

Proteklog vikenda naši mlađi pioniri U-13 su nastavili prvenstvo u regionalnoj ligi, te su na programu u Koperu imali dvije utakmice, sa ekipom Calcit Kamnik i Triglav Kranj.
Obe utakmice su završile pobjedom našeg tima, a mi im čestitamo od srca i jako smo ponosni na naše mlađe članove.
BRAVO !!!

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia