Novosti


Sa velikom boli i tugom opraštamo se od predsjednika skupštine Vaterpolo kluba „Borac“ i jednog od ljudi zahvaljujući kojem je reaktiviran Vaterpolo klub „Borac“.
Zdravko Josipović je poznati banjalučki doktor anesteziolog, ali isto tako i veliki sportski radnik, koji se za sport nije štedio, ne samo po pitanju vaterpola.
Bio je prvi predsjednik osnivačke skupštine Vaterpolo saveza Republike Srpske , kao i prvi predsjednik osnivačke skupštine Vaterpolo saveza BiH. Više puta su prim. dr Zdravku Josipoviću uručivane plakete i priznanja za razvoj vaterpola u Republici Srpskoj i BiH.
Prije svega veliki čovjek, doktor i humanista koji će kao takav ostati upamćen, ali isto tako i veliki sportski radnik koji je nesebično sebe davao za razvoj ne samo vaterpola već i drugih sportova u našoj zemlji.
Mi znamo koliko je učinio za naš sport, HVALA MU!
POČIVAJ U MIRU
Vaterpolo klub „Borac“

Naši vaterpolisti su nakon 16 dana ponovo u svom gradu. Preko 50 naših članova je 16 dana vrijedno radilo, treniralo, sticalo nova sportska i života iskustva.
Na dnevnoj bazi su se igrale sparing utakmice sa drugim vaterpolo ekipama.

Nakon kampa nije bilo puno odmora za naše momke, te su proteklog vikenda uzeli učešće na međunarodnom vaterpolo turniru "Invictum Cup 2022" u Sarajevu.

Naš grad i zemlja imaju se čime ponositi kada je u pitanju Vaterpolo klub „Borac“. Naši igrači su uspjeli u čak četiri kategorije završiti regionalnu ligu među prve tri ekipe, dok je ekipa U17 završila na četvrtom mjestu. Seniori su uspjeli po prvi put okusuti slast pobjeda u regionalnoj ligi, iako je tu bilo prostora i za veći napredak.

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia